Bananpannekaker

For nokon veker sidan delte eg på instastory at eg for første gang prøvde å tilsette Enriched (naturell) i pannekakerøra – og det har ikkje blitt den siste for å sei det sånn! Eg spurte meg sjølv kvifor eg ikkje hadde tenkt på det før, men en gang måtte jo vere den første 🙂 Eg tilsatte ikkje veldig mykje, men det er litt av det som er poenget med desse oljene: det er ikkje så mykje som skal til for å heve næringsinnholdet!

Pannekakene er jo sunne og grove i seg sjølv, så Enriched blir ein ekstra bonus for å få inn sunne fettsyrer og omega-3!
ENRICHED Økologisk Extra Virgin Olivenolje med omega-3 fåes i både glassflasker og porsjonspakininger, og akkurat denne varianten i naturell (uten smak av sitron, basilikum eller kvitløk som dei andre variantane har) har kun vore i porsjonspakninger tidligare, men er no nettopp også komt i glassflaske den også. Denne har blitt min nye favoritt, ettersom den kan tilsettast i alle mulige slags oppskrifter uten den ekstra smaken 🙂

Du trenger, (til 10-12 pannekaker)
♦ 1 moden banan
♦ 2 ss kesam
♦ 1 stort egg
♦ 100 g havremjøl
♦ 1 ts bakepulver
♦ litt kanel og kardemomme
♦ 1 ss Enriched (uten smak)

Slik gjer du:
Bland lett sammen alle ingrediensane. Juster eventuelt røra med litt ekstra væske om nødvendig, eller ut fra korleis pannekaker du vil ha. Jo fyldigare røre, jo fyldigare pannekaker.

Steik pannekaker på middels varme på begge sider. Bruk steikefett om nødvendig, og server med det pålegget du ønsker 🙂


Eg synes desse porsjonspakningane her heilt supre, og eg tar tatt med nokre slike på ferie som eg bruker i matlaginga her i bubilen. Naturell er som sagt min favoritt no, men eg bruker alle fire variantane – alt etter kva oppskrift det er snakk om.

Prøv Enriched i pannekakerøra, vaffelrøra eller lapperøra du også! Berre hugs å ikkje steik på for sterk varme 🙂

Oppskriften er levert av matblogger Linda Marie Stuhaug. 


Bestill nå
Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now