Ananassalsa

Ananassalsaen passer som tilbehør til det aller meste; fisk, kjøtt, kylling, skalldyr, grillmat, vegetarmat. Den kan også brukast til taco, i wraps, på brødskiva eller i salaten. Nam!

Istedenfor å tilsette litt ekstra syre i form av sitron eller lime i ananassalsaen, så har eg brukt ENRICHED med sitronsmak. Enriched Økologisk Extra Virgin Olivenolje med omega-3 slår to fluer i en smekk: smak og næring.

Smak i form av at oljene fåes i tre ulike smaker i tillegg til naturell (sitron, kvitløk og basilikum) og er dermed en super smakstilsetning i ulike oppskrifter. MEN, også i form av at desse oljene kombinerer Økologisk Extra Virgin Olivenolje med høgkvalitets torskeolje. Torskeoljen er rik på omega-3 fettsyrer, og det gjer dette produktet til ein omega-3 kilde. Dei essensielle omega-3 fettsyrene er noko vi snakker mykje om, og Enriched gjer det ekstra enkelt ved at vi kan tilsette en dæsj olje i maten vår, så dekker vi det anbefalte, daglige inntaket av omega-3 fettsyrene!

Alle tre smakane fåes i både glassflaske og porsjonsposer får du kjøpt HER♥ Den nye varianten «naturell» fåes i kun porsjonsposer enda. Eg har brukt Enriched i snart 2 år, og bruker det fortsatt (nesten) i mitt daglige kosthold!


Du trenger:
1 moden ananas, grovhakka
1-2 modne avokadoer, grovhakka
1/2 agurk, grovhakka
1-2 chili, finhakka
2 ss Enriched med sitronsmak

Slik gjer du:
Bland sammen ingrediensane og la den gjerne stå litt før servering♥ Dette blei nok til to gode skåler, og antall porsjoner vil variere alt etter kva det brukast til, og kva anna tilbehør som står på bordet. Gjerne halvver oppskrifta om det blir for mykje 🙂 Server gjerne med litt frisk koriander på toppen!

PS! Tilsett gjerne andre grønnsaker om du vil det, eller bytt ut agurken med noko anna. Tomater er nok veldig godt!

Oppskriften er levert av matblogger Linda Marie Stuhaug. 


Bestill nå
Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now