Omega-3 til hele familien

Er du en av de som synes det til tider kan være vanskelig å få i hele familien nok omega-3? Jeg har som mange andre en hektisk hverdag, og selv om målet er minst 2-3 måltider med fisk i uken må jeg ærlig innrømme at det sjelden blir noe av. Derfor er jeg utrolig takknemlig for at ENRICHED har produkter som passer for både store og små. For ikke å snakke om produkter som også barna elsker! For det er ingen problem å få i de omega-3 når det faktisk smaker godt!

ENRICHED økologisk extra virgin olivenolje med omega-3
Produktet består av 2/3 økologisk extra virgin olivenolje fra Kreta og 1/3 torskeolje fra Norge. Torskeoljen er sertifisert som bærekraftig av MSC (Marine Stewardship Council). Produktet er sporbart helt tilbake til fiskebåten og til olivenlunden noe som gir en trygghet til oss som forbrukere på hvor produktene kommer fra og at de har blitt fulgt opp godt på en bærekraftig måte.

Det jeg liker best ved produktene til ENRICHED er de gode smakene, for ikke å snakke om hvor enkelt det er å få i hele familien sin daglige dose omega-3. Ved å kunne tilføre oljene fra ENRICHED i både smoothie, salater, matretter og på ristet brød er det enklere enn noen gang å få dekket dagsbehovet av omega-3. Det er nemlig noe jeg har hatt fokus på gjennom hele livet, og kanskje spesielt siden jeg selv fikk barn.ENRICHED er utviklet og produsert av familiebedriften Pharma Marine, og jeg var så heldig å få besøke denne fantastiske familien og fabrikken deres tidligere i år. Dette er jordnære og flotte mennesker som virkelig brenner for det de gjør, og i tillegg sørger de for bærekraft og miljø i alle sine produkter.
Fabrikken, som ligger midt i smørøyet rett utenfor Ålesund, er omgitt av fjorder og fjell, og familien har vært i fiskeindustrien i flere generasjoner.
ENRICHED er et resultat av mange års utvikling for å finne ut hvordan hele familien kan få i seg omega-3 på en enkel og smakfull måte. Det å kunne tilføre det i maten vi spiser gjør det både barnevennlig, helsebringende og enkelt.

Hva er omega-3?
Omega-3 er en betegnelse på en gruppe flerumettede fettsyrer som er viktig for at kroppen skal fungere optimalt. Kroppen selv klarer ikke å produsere de essensielle omega-3 fettsyrene (EPA og DHA) så vi er nødt til å tilføre disse gjennom kostholdet vårt. Du kan spise både fet fisk, ta kosttilskudd eller rett og slett bruke ENRICHED som vi gjør for å dekke dette behovet. Vegetabilske kilder som linfrø, valnøtter, rapsolje, soyaolje, linfrøolje og margarin inneholder også omega-3, men denne typen omega-3 har kortere fettsyrestruktur enn de marine kildene og inneholder ikke de viktige fettsyrene EPA og DHA. 

ENRICHED økologisk extra virgin olivenolje er både en helsebringende, men også en smaksrik olje som gjør matopplevelsen enda bedre. Selv elsker jeg å bruke ENRICHED med basilikumsmak over den daglige salaten. Den erstatter dressing, og gir salaten en helt fantastisk smak!!


Barnas favoritt er hjemmelaget smoothie med en spiseskje ENRICHED med sitronsmak. Oppskrift på barnas smoothie ser du her:

Oppskrift på bringebærsmoothie
2 dadler
1 banan, fersk eller frossen
2 store never bringebær, frosne
2 dl mandelmelk
1 kiwi
1 ss ENRICHED, sitron

Tips; tilsett ENRICHED når smoothien har igjen noen sekunder i blenderen.
Sørg for å blande oljen godt inn, og server gjerne med en frisk topping av friske bær.

Anbefales på det sterkeste <3
- Camilla -
Bestill nå
Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now