En sunn snarvei i en travel hverdag

Jeg ble skikkelig overrasket, og det på den positive måten
Da jeg ble introdusert for ENRICHED, så var jeg veldig skeptisk, faktisk så skeptisk at jeg gjorde noe jeg hele tiden forteller mine barn at de ikke skal gjøre: Nemlig å smake på noe nytt allerede med en liten rynke på nesen. Så der sto jeg med denne skeptiske rynka selv med en t-skje ENRICHED olje i hånda, fordi jeg opp igjennom årene har blitt skremt av et hvert produkt som inneholder Omega-3. Jeg har bare aldri fått det til siden den gangen jeg som barn tygde en tran-kapsel jeg fikk av ei venninne. Jeg skulle ønske dere hadde sett meg, overrasket, er ordet. Jeg ble sånn «sperre opp øynene og måpe høyt» overrasket. Denne oljen var direkte god, så god at jeg måtte dobbeltsjekke både to og tre ganger at det faktisk var 1/3 ren torskeolje i den, for det er ikke mulig å kjenne smaken på tunga.


ENRICHED er helsebringende oljer som består av 2/3 økologisk extra virgin olivenolje fra Kreta, og 1/3 høykvalitets torskeolje fra Norge.
Siden da har ENRICHED blitt en fast ingrediens til en hektisk hverdag.
Når ekspertene forteller hvor helsefremmende og viktig Omega-3 er for utviklingen av hjernen til barna, men også hvor viktig oljen er for hjertet og synet i tillegg til hjernen igjennom hele livet, så handlet det for meg bare om å finne den riktige måten å få kosttilskuddet inn i hverdagen på en naturlig måte. Å bruke en olje som i tillegg er fantastisk god rett i maten, gjorde det så utrolig enkelt. Det at torskeoljen er sertifisert som bærekraftig av MSC (Marine Stewardship Council), og at oljene er sporbare helt tilbake til fiskebåten og olivenlunden, er også med på å gi meg en trygghet om at det jeg gir barna mine er naturlig, sunt og bærekraftig. 

Veldig godt, veldig enkelt
ENRICHED er en av mine små gode samvittigheter oppi en veldig travel hverdag. Det kommer dager der jeg tenker - i dag strakk jeg ikke til, og enda det ikke er en god følelse, har jeg forsonet meg med at det noen ganger er slik, jeg tror det gjelder for alle.
Det jeg kan gjøre er å gjøre det beste ut av hver dag. Det betyr ikke at hverdagen må være perfekt, noen dager har jeg selv så mye å gjøre at jeg ikke rekker å gå igjennom leksene med ungene, men jeg rakk i alle fall å kysse de farvel før skolen og spørre de hvordan dagen deres var da de kom hjem igjen. Andre dager har jeg mer tid, da tar vi igjen leseleksen vi ikke rakk over, og på den måten får vi det til.
Det samme er det med maten. Jeg liker å tenke at maten jeg serverer de tre barna våre alltid er proppet med næring, og gjerne laget fra bunnen med de reneste og mest naturlige produkter. Noen dager gjør jeg det, men langt i fra alle. Timene strekker ikke til. Jeg minner meg stadig på at jeg gjør så godt jeg kan. Jeg handler en gang i uken for å spare tid og energi på å få maten på bordet. Men jeg velger alltid noen snarveier slik at jeg har noen retter som omtrent kan varmes rett opp fra butikken. For enkelte dager er travlere enn andre.

Jeg skulle ønske jeg fikk inn 3 fiskemiddager i uken, sannheten er at om jeg er heldig får jeg inn én. Det er her ENRICHED kommer inn. Tre oljer har jeg stående i kjøleskapet. En med smaken basilikum, en med hvitløk og en med sitron. De smaker så fantastisk, så jeg slumper en skje over maten. I salaten, over pastaen, i smoothien.
Det er ikke bare enkelt, det er genialt, for ENRICHED tilfører en smaksopplevelse. Og som mamma til tre, er min hemmelighet at ved å tilføre en skje ENRICHED i maten så dekker jeg også dagens inntak av omega-3. Det er tross alt det ENRICHED egentlig er; Et omega-3-produkt som løfter matopplevelsen både i smak og i helsegevinst!
På den måten lar jeg bekymringer over at tiden ikke alltid strekker til ligge. For med noen enkle snarveier blir det ikke så verst allikevel.
Det viktigste for meg er at jeg gir barna mine gode byggesteiner de kan vokse på. For meg er det vel så viktig med Omega-3, som at de får nok kjærlighet, nærhet og trygge rammer rundt seg hver eneste dag.
- Stine Skoli Ommedal/Speiltvillingene

Bestill nå
Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now