Juleinspirert kyllingsalat med smakfull vinaigrette

Hei alle sammen! Håper alle har hatt en super juleferie! Eg titter innom idag med ein nydelig, smakfull og juleinspirert kyllingsalat med smakfull vinaigrette. Vinaigretten består enkelt og greit av 3 ingredienser: balsamico, flytande honning og ENRICHED med kvitløkssmak. Den passa heilt perfekt som topping på salaten: ikkje berre for smaken sin del, men også for næringsinnholdet sin del.

I jula blei det mykje tung mat, og eg setter da ekstra stor pris på lette måltid, slik som denne kyllingsalaten. Det er også viktig for meg å få i meg Omega-3 året rundt. Med ENRICHED i mitt daglige kosthold er det ikkje meir en 1 ts daglig som skal til for å dekke det daglige, anbefalte inntaket av Omega-3, så derfor er det en enkel sak 😉

Juleinspirert kyllingsalat med smakfull vinaigrette, 1 porsjon
♦ 3-4 never grønt (eg brukte spinat)
♦ 1 liten paprika
♦ 3-4 tørka aprikoser
♦ 10-15 druer
♦ 150 g kyllingkjøtt
♦ 2-3 ss grovhakka ribberester (eller pinnekjøtt)
♦ pinjekjerner

Vinaigrette, rør sammen: 
1 ts ENRICHED med kvitløkssmak
1 ts balsamico
1 ts flytande honning

Slik gjer du:
Kutt opp ingrediensane til salaten i passelige biter, ha over på ein tallerken. Topp med kylling, pinjekjerner og til slutt vinaigretten. Nyt eit deilig festmåltid!

Oppskriften er levert av matblogger Linda Marie Stuhaug. 




Bestill nå
Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now